Nakamura-Tome WT-100 

WT-100 är en kompakt multitasking-maskin med två spindlar och två revolvrar, vilket gör den idealisk för bearbetning av små och medelstora komponenter. Trots sin kompakta storlek erbjuder den hög prestanda och flexibilitet för komplexa bearbetningsprocesser inom precisionsindustrier. Maskinen är utrustad med 3D SmartPro AI och är kompatibel med GeoNavi-modeller, vilket ger avancerade möjligheter för processoptimering och övervakning. 

Nyckelfunktioner: 

  • Två spindelmotorer: Varje spindel har 11/7.5 kW effekt, vilket möjliggör kraftfull bearbetning även vid mindre arbetsstycken. 
  • Oscillerande skärning: Anpassad för avancerad bearbetningsteknik för specifika material och former. 
  • Upp till 48 verktyg: Multi-verktygshållare och mellanpositionindexering av revolvrarna ökar antalet verktyg som kan användas. 
  • Hög prestanda med små verktyg: 7.1/2.2 kW fräsmotorer x 2, för precisionsbearbetning av små delar. 
  • Simultan bearbetning: Möjlighet att bearbeta med övre och nedre verktyg samtidigt på vänster och höger spindlar, vilket ger snabbare cykeltider och balanserade processer. 

Fördelar: 

WT-100 erbjuder en kraftfull lösning för precisionsbearbetning av små till medelstora komponenter. Genom sina dubbla spindlar och möjligheten att bearbeta med upp till 48 verktyg samtidigt, kan cykeltiderna kortas avsevärt. Med oscillerande skärning och högpresterande fräsmotorer är maskinen perfekt för komplexa bearbetningsoperationer där precision och effektivitet är avgörande. Denna maskin är särskilt användbar inom industrier som kräver hög produktivitet och exakt bearbetning, såsom medicinteknik och finmekanik. 

Parameter 42 mm 
Stångkapacitet 42 mm 
Max. svarvdiameter 190 mm 
Max. svarvlängd 503 mm 
Avstånd mellan spindlar Max. 735 mm / Min. 210 mm 
Chuckstorlek 6″ 
L/R Spindelhastighet 6,000 min⁻¹ 
L Spindeldrivmotor 11/7.5 kW 
R Spindeldrivmotor 11/7.5 kW 
Golvyta Höjd: 1,940 mm Bredd: 2,630 mm Djup: 1,923 mm 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

Rulla till toppen